Credite de nevoi personale cu garantie imobiliara

Pentru a aplica la un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara cu sume cuprinse intre 20.001 lei si 200.000 lei, aplicantul trebuie sa detina un bun imobil sau sa aduca un bun imobil al unei alte persoane ca si garantie imobiliara cu acceptul acesteia.

Totodata, pe langa imobilul adus in garantie aplicantul are nevoie sa faca si dovada unor venituri sau incasari de orice fel – fie ale lui personale fie ale unui Codebitor pe care ar putea sa il aduca in contractul de credit – prin care sa poata sustine rata creditului cu garantie imobiliara.

➤ Completeaza formularul si aplica pentru credite de nevoi personale cu garantie!

Credite de nevoi personale cu Garantie Imobiliara

Ai nevoie de un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara, pentru care sa poti accesa o suma mai mare de bani cuprinsa intre 20.001 lei si 200.000 lei?

IFN Top Credit Finance iti ofera posibilitatea sa aplici pentru orice fel de credite de nevoi presonale cu garantie imobiliara.

Avantajele aplicarii pentru un credit cu garantie imobiliara la noi:

  • Avem cea mai buna dobanda ca institutie IFN pentru creditele cu garantii imobiliare.
  • Dobanda este fixa pe toata perioada creditului.
  • Fara costuri ascunse si fara birou de credit.
  • Se accepta orice fel de venituri sau incasari, fara nici o exceptie.
  • Solicitam un minim de documente pliat pe situatia specifica fiecarei cereri de finantare.
  • Perioada de analiza si acordare rapida pentru un credit cu garantii imobiliare.
  • Conditiile de analiza si acordare sunt flexibile si avantajoase.
  • Toate documentele de informare precum si cele legate de acordarea creditarii sunt complete si foarte transparente.
  • Conditiile de acordare a creditului (cu exceptia dobanzii) sunt la fel ca si la banca.
  • Corespondenta accesibila pentru oricine – ne poti contacta prin Email, pe Whatsapp sau poti veni la sediul nostru.
COMPLETEAZA FORMULARUL SI SOLICITA CREDIT
Pentru un credit de lei pe o perioada de luni vei avea o rata lunara totala de lei care include un comision de administrare lunar de lei, un comision de analiza de lei care se va retine din creditul acordat, iar dobanda anuala efectiva va fi de %. In cazul in care vei plati rata lunara la termenul scadent si nu ai alte debite restante atunci pentru comisionul de administrare se va acorda Discount 100% si nu il vei mai plati, iar astfel, rata lunara totala va deveni lei.

Rata rezultata are doar caracter informativ urmand ca dupa ce aplicati pentru un credit sa primiti o oferta personalizata!

Acte necesare

Citeste in continuare pentru a afla care sunt actele de care ai nevoie pentru a obtine un credit de nevoi pesonale cu garantie imobiliara (ipoteca):

Dovada proprietatii

Este nevoie de actul de proprietate a bunului imobil in copie pentru analiza si in original la semnarea contractului de credit ( imobilul trebuie sa fie situat in Bucuresti, Jud. Ilfov, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Brasov).

Drepturile reale

Este nevoie de incheierea de intabulare a imobilului

Planul imobilului

Este necesar un releveu (schita) pentru imobilul adus ca si garantie.

Carte de identitate

O copie dupa cartea de identitate a solicitantului de credit si a proprietarului imobilului ipotecat dupa caz.

Venituri

Orice documente personale care arata realizarea oricaror fel de venituri sau incasari. Se accepta orice fel de venituri sau incasari, fara nici un fel de exceptie.

Valoarea Maximă DAE

Suma finantata pentru credit de nevoi personale cu garantie imobiliara: 85.000 lei. Perioada minima si maxima de rambursare: 6 – 60 luni. Valoarea Maximă DAE pentru perioada de 60 luni cu rate egale si comision de administrare lunar in valoare de 150 lei: 35,41%. Costul total al împrumutului de 85.000 lei pentru o perioada de 60 luni cu rate egale: 168.792,69 lei (comisioane incluse)

SOLICITA CREDIT

CREEAZA CONT SI APLICA PENTRU ANALIZA ONLINE

SI OBTINE ONLINE RASPUNUL LA CEREREA DE FINANTARE

Ce suma poti imprumuta si pe ce perioada?

Oferim credite de nevoi personale cu garantie imobiliara, pentru sume cuprinse intre 20.001 lei si 200.000 lei, pe o perioada de rambursare intre 6 luni si 5 ani pentru persoane fizice care pot aduce o garantie imobiliara situata in orasele Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti si Brasov.

Trebuie sa am venituri pentru a obtine creditul?

Pentru a aplica la un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara, aplicantul trebuie sa prezinte orice document personal care arata realizarea oricaror fel de venituri sau incasari. Se accepta orice fel de venituri sau incasari, fara nici un fel de exceptie.

Am nevoie de codebitor?

Da, poti aduce un Codebitor (dupa caz), insa acesta trebuie sa prezinte orice document personal care arata realizarea oricaror fel de venituri sau incasari. Se accepta orice fel de venituri sau incasari, fara nici un fel de exceptie.

Cum pot aplica pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara?

Prin completarea formularului de contact sau prin inregistrarea unui cont si aplicarea online in vederea analizarii dosarului!

De asemenea ne poti contacta telefonic sau prin whatsapp si ne poti transmite documentele necesare analizei pentru a afla raspunsul la cererea ta de credit fara nici un fel de drumuri!

Primesc aprobarea pentru credit pe loc?

In urma analizei cererii te vom contacta pentru a-ti comunica raspunsul la cererea de finantare iar in cazul unui raspuns pozitiv vei primi si oferta de finantare pliata pe nevoile si posibilitatile tale in maxim 3 zile lucratoare!

Informatii standard pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara:

FN TOP CREDIT FINANCE SA acorda credite de nevoi personale cu garantie imobiliara pe baza contractului de credit ce va contine un debitor si un codebitor (dupa caz) persoane fizice cu orice tip de venit care este declarat si care pot aduce o garantie imobiliara situata in orasele Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti si Brasov.

Rata dobânzii este fixa pe toata perioada creditului si este de 28% pe an calculandu-se dupa formula:

D = (S * RAD * 30 zile)/360*100   unde:   S = sold credit ; RAD = rata anuala a dobanzii.

Pentru calculul dobanzii se ia in considerare anul cu 360 de zile si luna cu 30 de zile.
Durata contractului de credit poate fi cuprinsa intre 6 luni si 5 ani;

Formula de calcul a DAE:

unde:

— X este DAE:
— m este numărul ultimei trageri;
— k este numărul unei trageri, astfel 1 ≤ k ≤ m,
— Ck este valoarea tragerii k;
— tk este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei trageri
 ulterioare, astfel  t1 = 0,
— m’ este numărul ultimei rambursări sau al costurilor suportate;
— l este numărul unei rambursări sau al costurilor suportate;
— Dl este valoarea unei rambursări sau a costurilor suportate;
— Sl este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei rambursări sau costuri suportate.

La calculul DAE s-a luat in considerare urmatoarea ipoteza suplimentara : În cazul în care prin contractul de credit se acordă Imprumutatului  libertate în privinţa efectuării tragerilor, se consideră că valoarea totală a creditului este trasă imediat şi în întregime.

-Valoarea ratelor poate fi fixa sau descrescatoare astfel dupa cum se doreste sa se opteze;
-Valoarea totală plătibilă de către consumator variaza in functie de suma creditata – a se vedea exemplul de calcul reprezentativ;
-Numărul ratelor poate fi cuprins intre 6 luni si 5 ani;
-Creditul se acorda numai in lei;
-Valoarea totală a creditului – variaza in functie de solicitarile Imprumutatului si posibilitatile acestuia de rambursare a creditului;

Exemplu reprezentativ de calcul: pentru un credit de 85.000 lei cu o dobanda fixa de 28% pe an pe o perioada de 60 luni (5 ani) cu plata in 60 rate lunare egale, DAE este de 35.41%, totalul de plata lunar este de 2.796,54 lei, care include un comision de administrare lunar de 150 lei, comision de analiza 1.000 lei, platibil o singura data la acordarea creditului, prima de asigurare imobil adus in garantie 160 lei iar valoarea totala platita de Imprumutat este de 168.792,69 lei.

Veniturile dumneavoastra pot varia.

Va rugam sa va asigurati inainte de incheierea unui credit de nevoi personale cu garantie imobiliara ca veti putea achita ratele lunar in cazul in care veniturile dumneavoastra vor scadea.

Comisioane si costuri percepute pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara:

– comision de analiza 800 lei pentru sume cuprinse intre 20.001 lei si 50.000 lei pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara.

– comision de analiza 1.000 lei pentru sume cuprinse intre 50.001 lei si 200.000 lei pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara.

– comision de administrare lunar in suma de 100 lei pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara cu sume cuprinse intre 20.001 lei si 50.000 lei.

– comision de administrare lunar in suma de 150 lei pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara cu sume cuprinse intre 50.001 lei si 200.000 lei.

–  costul taxelor notariale aferente contractului de ipoteca.

– costul asigurarii obligatorii a imobilului.

– costul raportului de evaluare al imobilului propus ca si garantie.

– comisionul de rambursare anticipata pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara este ZERO.

 

Alte costuri: nu exista.