Refinantare Credite

Pentru a aplica la credite de nevoi personale cu sume cuprinse intre 8.000 lei si 25.000 lei, aplicantul trebuie sa aiba venituri salariale sau din pensii care se incaseaza pe card/cont si sa aduca un Codebitor care de asemenea sa realizeze venituri salariale sau din pensii care se incaseaza pe card/cont.

In cazul in care aplicantul nu poate aduce un Codebitor pentru credite nevoi personale atunci aceasta trebuie sa detina un cont unde incaseaza regulat veniturile salariale sau din pensii si sa detina o factura de utilitati (energie sau gaze) de la domiciliul personal pe numele sau.

Pentru a aplica la un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara cu sume cuprinse intre 20.001 lei si 200.000 lei, aplicantul trebuie sa detina un bun imobil sau sa aduca un bun imobil al unei alte persoane ca si garantie imobiliara cu acceptul acesteia.

Totodata, pe langa imobilul adus in garantie aplicantul are nevoie sa faca si dovada unor venituri sau incasari de orice fel – fie ale lui personale fie ale unui Codebitor pe care ar putea sa il aduca in contractul de credit – prin care sa poata sustine rata creditului cu garantie imobiliara.

➤ Completeaza formularul si aplica pentru credite de nevoi personale!

Credite de nevoi personale

Refinantare credite – aplica pentru o refinantare a creditelor tale de nevoi personale

Ai nevoie de niste bani in plus pentru planurile tale sau vrei sa achiti o rata mai mica pentru creditele rapide sau cele de nevoi personale pe care le ai in desfasurare?

Iti oferim posibilitatea sa aplici pentru o refinantare de credite rapide sau a celor de nevoi personale in conditii avantajoase, o solutie rapida si destul de simpla prin care poti sa beneficiezi de banii necesari chiar daca ai deja un alt credit sau alte credite de la alte IFN-uri sau credite de nevoi personale in curs.

Refinantarea unui credit IFN presupune accesarea unui alt imprumut prin care poti achita unul sau mai multe credite obtinute de la un IFN si prin care obtii si o suma de bani suplimentara pentru urgentele cu care te confruntii. Aplicand pentru o refinantare de credite beneficiezi de aceleasi avantaje ca si la obtinerea unui credit obisnuit IFN.

Solicitand o refinantare de credite la noi, te poti bucura de toate avantajele pe care le oferim clientilor nostri in ideea de a-i ajuta sa obtina cat mai usor si mai rapid sumele de bani de care au nevoie:

 • Practicam o dobanda fixa pe toata perioada refinantarii.
 • Nu percepem costuri suplimentare si ascunse, transparenta fiind totala.
 • In ceea ce priveste acordarea de credite si refinantari credite IFN practicam cea mai buna dobanda.
 • Perioada de analiza si de acordare a refinantarii este scurta.
 • Iti solicitam un minim de documente in functie de situatia ta financiara.
 • Acceptam veniturile incasate prin banca/cont bancar pentru creditul de nevoi personale si acceptam orice fel de venituri sau incasari indiferent de forma de incasare (banca sau numerar) pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara.
 • Acceptam orice fel de venit sau de incasare, incepand de la venituri salariale, pensie, drepturi de autori pana la venituri din conventii civile, dividente, venituri din chirii si multe altele.
 • Modalitatea si conditiile de acordare a refinantarii de credite sunt asemanatoare cu cele ale unei bancii (cu exceptia dobanzii).
 • Oferim posibilitatea de a comunica in diverse moduri, astfel incat sa poti alege varianta cea mai convenabila pentru tine: prin Email, telefonic, WhatsApp sau direct la sediul companiei noastre.
COMPLETEAZA FORMULARUL SI SOLICITA CREDIT
Pentru un credit de lei pe o perioada de luni vei avea o rata lunara totala de lei care include un comision de administrare lunar de lei, un comision de analiza de lei care se va retine din creditul acordat, iar dobanda anuala efectiva va fi de %. In cazul in care vei plati rata lunara la termenul scadent si nu ai alte debite restante atunci pentru comisionul de administrare se va acorda Discount 100% si nu il vei mai plati, iar astfel, rata lunara totala va deveni lei.

Rata rezultata are doar caracter informativ urmand ca dupa ce aplicati pentru un credit sa primiti o oferta personalizata!

Valoarea Maximă DAE

Suma finantata pentru credit de nevoi personale: 20.000 lei. Perioada minima si maxima de rambursare: 6 – 60 luni. Valoarea Maximă DAE pentru perioada de 60 luni cu rate egale si comision de administrare lunar de 100 lei: 41,48%. Costul total al împrumutului de 20.000 lei pentru o perioada de 60 luni cu rate egale: 44.162,98 lei (comisioane incluse).

SOLICITA CREDIT

CREEAZA CONT SI APLICA PENTRU ANALIZA ONLINE

SI OBTINE ONLINE RASPUNUL LA CEREREA DE FINANTARE

Ce suma poti imprumuta si pe ce perioada?

Oferim credite de nevoi personale cu sume cuprinse intre 8.000 lei si 25.000 lei, pe o perioada de rambursare cuprinsa intre 6 luni si 5 ani pentru persoane fizice cu un domiciliu stabil in Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti si Brasov si credite de nevoi personale cu garantie imobiliara, pentru sume cuprinse intre 20.001 lei si 200.000 lei, pe o perioada de rambursare intre 6 luni si 5 ani pentru persoane fizice care pot aduce o garantie imobiliara situata in orasele Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti si Brasov.

Trebuie sa am venituri pentru a obtine creditul?

Pentru a aplica la un credit de nevoi personale , aplicantul trebuie sa aiba venituri salariale sau din pensii care se incaseaza pe card/cont si sa aduca un Codebitor care de asemenea sa realizeze venituri salariale sau din pensii care se incaseaza pe card/cont, iar pentru a aplica la un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara, aplicantul trebuie sa prezinte orice document personal care arata realizarea oricaror fel de venituri sau incasari. Se accepta orice fel de venituri sau incasari, fara nici un fel de exceptie.

Pot lua credit fara codebitor?

Da, daca nu poti aduce un Codebitor, poti obtine creditul de nevoi personale aplicand singur in conditiile in care realizezi venituri din salarii sau pensii care se incaseaza pe cont/card si ne trimiti o factura de utilitati (energie sau gaze) de la domiciliul personal pe numele tau, iar pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara poti obtine creditul daca veniturile prezentate sunt suficient de mari pentru a putea sustine rata.

Cum pot aplica pentru refinantare credite?

Prin completarea formularului de contact sau prin inregistrarea unui cont si aplicarea online in vederea analizarii dosarului!

De asemenea ne poti contacta telefonic sau prin whatsapp si ne poti transmite documentele necesare analizei pentru a afla raspunsul la cererea ta de credit fara nici un fel de drumuri!

Primesc aprobarea pentru credit pe loc?

In urma analizei cererii te vom contacta pentru a-ti comunica raspunsul la cererea de finantare iar in cazul unui raspuns pozitiv vei primi si oferta de finantare pliata pe nevoile si posibilitatile tale in maxim 3 zile lucratoare!

Acte necesare:

Credit de nevoi personale:

 • Cartea de identitate a imprumutatului si a codebitorului (dupa caz).
 • Domiciliul in Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Brasov si incaseaza salariul/pensia pe card sau in cont.
 • Extrasele de cont pe ultimele 3 luni si extrasul din luna curenta atat pentru Debitor si Codebitor (dupa caz).
 • Pot dovedi veniturile prin adeverinta de salariu/talon de pensie.

Credit de nevoi personale cu garantie imobiliara:

 • Cartea de identitate a imprumutatului si a codebitorului (dupa caz).
 • Documente personale care arata realizarea oricaror fel de venituri sau incasari.Se accepta orice fel de venituri sau incasari, fara nici un fel de exceptie.
 • Actul de proprietate a bunului imobil in copie pentru analiza si in original la semnarea contractului de credit ( imobilul trebuie sa fie situat in Bucuresti, Jud. Ilfov, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Brasov).
 • Incheierea de intabulare a imobilului.
 • Este necesar un releveu (schita) pentru imobilul adus ca si garantie.

Informatii standard pentru creditul de nevoi personale:

FN TOP CREDIT FINANCE SA acorda credite de nevoi personale pe baza contractului de credit ce va contine un debitor si un codebitor (dupa caz) persoane fizice cu salariul si/sau pensia incasata pe card sau intr-un cont cu un domiciliu stabil in Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Brasov si credite de nevoi personale cu garantie imobiliara pe baza contractului de credit ce va contine un debitor si un codebitor (dupa caz) persoane fizice cu orice tip de venit care este declarat si care pot aduce o garantie imobiliara situata in orasele Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti si Brasov.

Rata dobânzii este fixa pe toata perioada creditului si este de 28% pe an calculandu-se dupa formula

D = (S * RAD * 30 zile)/360*100   unde:   S = sold credit ; RAD = rata anuala a dobanzii.

Pentru calculul dobanzii se ia in considerare anul cu 360 de zile si luna cu 30 de zile.
Durata contractului de credit poate fi cuprinsa intre 6 luni si 5 ani;

Formula de calcul a DAE:

unde:

— X este DAE:
— m este numărul ultimei trageri;
— k este numărul unei trageri, astfel 1 ≤ k ≤ m,
— Ck este valoarea tragerii k;
— tk este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei trageri
 ulterioare, astfel  t1 = 0,
— m’ este numărul ultimei rambursări sau al costurilor suportate;
— l este numărul unei rambursări sau al costurilor suportate;
— Dl este valoarea unei rambursări sau a costurilor suportate;
— Sl este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei rambursări sau costuri suportate.

La calculul DAE s-a luat in considerare urmatoarea ipoteza suplimentara : În cazul în care prin contractul de credit se acordă Imprumutatului  libertate în privinţa efectuării tragerilor, se consideră că valoarea totală a creditului este trasă imediat şi în întregime.

-Valoarea ratelor poate fi fixa sau descrescatoare astfel dupa cum se doreste sa se opteze.
-Valoarea totală plătibilă de către consumator variaza in functie de suma creditata – a se vedea exemplul de calcul reprezentativ.
-Numărul ratelor poate fi cuprins intre 6 luni si 5 ani.
-Creditul se acorda numai in lei.
-Valoarea totală a creditului – variaza in functie de solicitarile Imprumutatului si posibilitatile acestuia de rambursare a creditului.

Exemplu reprezentativ de calcul: pentru un credit de 20.000 lei cu o dobanda fixa de 28% pe an pe o perioada de 60 luni (5 ani) cu plata in 60 rate lunare egale, DAE este de 41.48%, totalul de plata lunar este de 722,72 lei, care include un comision de administrare lunar de 100 lei, comision de analiza 800 lei, platibil o singura data la acordarea creditului iar valoarea totala platita de Imprumutat este de 44.162,98 lei.

Veniturile dumneavoastra pot varia.

Va rugam sa va asigurati inainte de incheierea unui credit de nevoi personale ca veti putea achita ratele lunar in cazul in care veniturile dumneavoastra vor scadea.

Comisioane percepute pentru creditul de nevoi personale:

– comision de analiza in suma de 800 lei pentru creditul de nevoi personale.

– comision de administrare lunar in suma de 100 lei pentru creditul de nevoi personale.

– comision de rambursare anticipata 1% pentru primii ani si 0.5% pentru ultimul an pentru creditul de nevoi personale.

Comisioane si costuri percepute pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara:

– comision de analiza 800 lei pentru sume cuprinse intre 20.001 lei si 50.000 lei pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara.

– comision de analiza 1.000 lei pentru sume cuprinse intre 50.001 lei si 200.000 lei pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara.

– comision de administrare lunar in suma de 100 lei pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara cu sume cuprinse intre 20.001 lei si 50.000 lei.

– comision de administrare lunar in suma de 150 lei pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara cu sume cuprinse intre 50.001 lei si 200.000 lei.

– costul taxelor notariale aferente contractului de ipoteca.

– costul asigurarii obligatorii a imobilului.

– costul raportului de evaluare al imobilului propus ca si garantie.

– comisionul de rambursare anticipata pentru creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara este ZERO.

 

Alte costuri: nu exista.