Credite de nevoi personale

Pentru a aplica la credite de nevoi personale cu sume cuprinse intre 8.000 lei si 25.000 lei, aplicantul trebuie sa aiba venituri salariale sau din pensii care se incaseaza pe card/cont si sa aduca un Codebitor care de asemenea sa realizeze venituri salariale sau din pensii care se incaseaza pe card/cont.

In cazul in care aplicantul nu poate aduce un Codebitor pentru credite de nevoi personale atunci aceasta trebuie sa detina un cont unde incaseaza regulat veniturile salariale sau din pensii si sa detina o factura de utilitati (energie sau gaze) de la domiciliul personal pe numele sau.

➤ Completeaza formularul si aplica pentru credite de nevoi personale!

Credite de nevoi personale

Ai nevoie de un credit de nevoi personale pentru care sa poti accesa o suma mai mica de bani cuprinsa intre 8.000 lei si 25.000 lei?

IFN Top Credit Finance iti ofera posibilitatea sa aplici pentru orice fel de credite de nevoi presonale .

Avantajele aplicarii pentru un credit de nevoi personale la noi:

  • Avem cea mai buna dobanda ca institutie IFN pentru creditele de nevoi personale.
  • Dobanda este fixa pe toata perioada creditului.
  • Fara costuri ascunse si fara birou de credit.
  • Se accepta venituri salariale/pensii incasate intr-un cont bancar la care se pot adauga si alte venituri incasate in cont bancar cum ar fi: drepturi de autor, venituri din conventii civile, dividente etc.
  • Solicitam un minim de documente pliat pe situatia specifica a fiecarei cereri de finantare.
  • Perioada de analiza si acordare rapida pentru un credit de nevoi personale.
  • Conditiile de analiza si acordare sunt flexibile si avantajoase.
  • Toate documentele de informare precum si cele legate de acordarea creditarii sunt complete si foarte transparente.
  • Conditiile de acordare a creditului (cu exceptia dobanzii) sunt la fel ca si la banca.
  • Corespondenta accesibila pentru oricine– ne poti contacta prin Email, pe Whatsapp sau poti veni la sediul nostru.
COMPLETEAZA FORMULARUL SI SOLICITA CREDIT
Pentru un credit de lei pe o perioada de luni vei avea o rata lunara totala de lei care include un comision de administrare lunar de lei, un comision de analiza de lei care se va retine din creditul acordat, iar dobanda anuala efectiva va fi de %. In cazul in care vei plati rata lunara la termenul scadent si nu ai alte debite restante atunci pentru comisionul de administrare se va acorda Discount 100% si nu il vei mai plati, iar astfel, rata lunara totala va deveni lei.

Rata rezultata are doar caracter informativ urmand ca dupa ce aplicati pentru un credit sa primiti o oferta personalizata!

Acte necesare

Imprumutat si codebitor

Sunt necesare copii de pe cartea de identitate a Imprumutatului si Codebitorului (dupa caz).

Domiciliu

Au domiciliul in Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Brasov si incaseaza salariul/pensia pe card sau in cont.

Extrase de cont

Este nevoie de extrasele de cont pe ultimele 3 luni si extrasul din luna curenta atat pentru Debitor si Codebitor (dupa caz).

Dovada venit

Pot dovedi veniturile prin adeverinta de salariu/talon de pensie.

Valoarea Maximă DAE

Suma finantata pentru credit de nevoi personale: 20.000 lei. Perioada minima si maxima de rambursare: 6 – 60 luni. Valoarea Maximă DAE pentru perioada de 60 luni cu rate egale si comision de administrare lunar in valoare de 100 lei: 41,48%. Costul total al împrumutului de 20.000 lei pentru o perioada de 60 luni cu rate egale: 44.162,98 lei (comisioane incluse).

SOLICITA CREDIT

CREEAZA CONT SI APLICA PENTRU ANALIZA ONLINE

SI OBTINE ONLINE RASPUNUL LA CEREREA DE FINANTARE

Ce suma poti imprumuta si pe ce perioada?

Oferim credite de nevoi personale cu sume cuprinse intre 8.000 lei si 25.000 lei, pe o perioada de rambursare cuprinsa intre 6 luni si 5 ani pentru persoane fizice cu un domiciliu stabil in Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti si Brasov.

Trebuie sa am venituri pentru a obtine creditul?

Pentru a aplica la un credit de nevoi personale, aplicantul trebuie sa aiba venituri salariale sau din pensii care se incaseaza pe card/cont si sa aduca un Codebitor care de asemenea sa realizeze venituri salariale sau din pensii care se incaseaza pe card/cont.

Pot lua credit fara codebitor?

Da, daca nu poti aduce un Codebitor, poti obtine creditul de nevoi personale aplicand singur in conditiile in care realizezi venituri din salarii sau pensii care se incaseaza pe cont/card si ne trimiti o factura de utilitati (energie sau gaze) de la domiciliul personal pe numele tau.

Cum pot aplica pentru creditul de nevoi personale?

Prin completarea formularului de contact sau prin inregistrarea unui cont si aplicarea online in vederea analizarii dosarului!

De asemenea ne poti contacta telefonic sau prin whatsapp si ne poti transmite documentele necesare analizei pentru a afla raspunsul la cererea ta de credit fara nici un fel de drumuri!

Primesc aprobarea pentru credit pe loc?

In urma analizei cererii te vom contacta pentru a-ti comunica raspunsul la cererea de finantare iar in cazul unui raspuns pozitiv vei primi si oferta de finantare pliata pe nevoile si posibilitatile tale in maxim 3 zile lucratoare!

Informatii standard pentru creditul de nevoi personale:

FN TOP CREDIT FINANCE SA acorda credite de nevoi personale pe baza contractului de credit ce va contine un debitor si un codebitor (dupa caz) persoane fizice cu salariul si/sau pensia incasata pe card sau intr-un cont bancar cu un domiciliu stabil in Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Brasov.

Rata dobânzii este fixa pe toata perioada creditului si este de 28% pe an calculandu-se dupa formula:

D = (S * RAD * 30 zile)/360*100   unde:   S = sold credit ; RAD = rata anuala a dobanzii.

Pentru calculul dobanzii se ia in considerare anul cu 360 de zile si luna cu 30 de zile.
Durata contractului de credit poate fi cuprinsa intre 6 luni si 5 ani;

Formula de calcul a DAE:

unde:

— X este DAE:
— m este numărul ultimei trageri;
— k este numărul unei trageri, astfel 1 ≤ k ≤ m,
— Ck este valoarea tragerii k;
— tk este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei trageri
 ulterioare, astfel  t1 = 0,
— m’ este numărul ultimei rambursări sau al costurilor suportate;
— l este numărul unei rambursări sau al costurilor suportate;
— Dl este valoarea unei rambursări sau a costurilor suportate;
— Sl este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei rambursări sau costuri suportate.

La calculul DAE s-a luat in considerare urmatoarea ipoteza suplimentara : În cazul în care prin contractul de credit se acordă Imprumutatului  libertate în privinţa efectuării tragerilor, se consideră că valoarea totală a creditului este trasă imediat şi în întregime.

-Valoarea ratelor poate fi fixa sau descrescatoare astfel dupa cum se doreste sa se opteze;
-Valoarea totală plătibilă de către consumator variaza in functie de suma creditata – a se vedea exemplul de calcul reprezentativ;
-Numărul ratelor poate fi cuprins intre 6 si 60 luni;
-Creditul se acorda numai in lei;
-Valoarea totală a creditului – variaza in functie de solicitarile Imprumutatului si posibilitatile acestuia de rambursare a creditului;

Exemplu reprezentativ de calcul: pentru un credit de 20.000 lei cu o dobanda fixa de 28% pe an pe o perioada de 60 luni (5 ani) cu plata in 60 rate lunare egale, DAE este de 41.48%, totalul de plata lunar este de 722,72 lei, care include un comision de administrare lunar de 100 lei, comision de analiza 800 lei, platibil o singura data la acordarea creditului iar valoarea totala platita de Imprumutat este de 44.162,98 lei.

Veniturile dumneavoastra pot varia.

Va rugam sa va asigurati inainte de incheierea unui credit de nevoi personale ca veti putea achita ratele lunar in cazul in care veniturile dumneavoastra vor scadea.

Comisioane percepute:

– comision de analiza 800 lei.
– comision de administrare lunar in suma de 100 lei.
– comision de rambursare anticipata 1% pentru primii ani si 0.5% pentru ultimul an.

Alte costuri: nu exista.